Palvelut

Henkilöstöpalvelumme kattavat rataympäristöön turvamiehet,
ratatyöstävastaavat, päällysrakennepätevät ja ratatyöntekijät.

Infra-työmaille putkimiehet ja koneenkuljettajat. Tie-, katu- ja silta työmaille työmaapäälliköt sekä rakennuttamis- ja valvonta tehtäviin sopivia insinöörejä.

Henkilöstö­palvelut

Infrakonsultit tarjoavat henkilöstöpalveluita niin rakentamiseen, kunnossapitoon kuin rakennuttamistehtäviin. Infrakonsulteista saat Turvamiehen, Ratatyöstävastaavan tai Ratatyöntekijän työmaallesi.

Infra-työmaille tarjoamme putkimiehiä kunnallisteknisiin asennustöihin, koneiden kuljettajia sekä rakennusmiehiä. Panostamme osaamiseen ja kattaviin työkaluihin.

Valvonta ja Konsultti­palvelut

Infrakonsulteista saat valvojia ja muita asiantuntijoita rakennuttamistarpeisiisi. Olet sitten Yritys, Konsultti toimisto, Kunta tai Valtionlaitos, tarjoamme palveluitamme teille kaikille. Osaamistamme ovat rata-, tie-, katu- ja kunnallistekniset hankkeet.

Voimme antaa tarjouslaskentavaiheessa kokonaishinnan laskentaanne radan vaikutuksesta.

Työnjohto- ja insinööripalvelut

Meiltä löytyy Infra-hankkeisiin tie-, katu- ja sillanrakennustyömaille työmaapäälliköitä ja työmaainsinöörejä, joilta löytyy tehtävään tarvittava teknikon tai insinöörin tutkinto.

Voimme olla mukana jo tarjousvaiheessa ja lukita työmaapäällikön. Lisäksi voimme antaa tarjouslaskentavaiheessa kokonaishinnan laskentaanne radan vaikutuksesta.

Turvallisuuspalvelut ja Turvamiehet

Tarjoamme ratatöiden turvallisuuspalveluita, kuten Turvamiehiä ja Ratatyöstävastaavan palveluita. Lisäksi joukossamme on päälysrakennepäteviä. Teemme myös kokonaisvaltaisesti työnsuunnittelun, kaikki selvitykset ja luomme edellytykset työsi toteutukseen rata-alueella.

Ratatyöstävastaavat, Päällysrakennepätevät

Suunnittelemme ja järjestämme liikennekatkot asiakkaiden töiden sitä vaatiessa, sekä tarkastamme radan liikennekelpoisuuden.

Olemme apuna töiden ja työrakojen suunnittelussa, teemme  tarvittavat selvitykset, tiedotukset ja järjestämme katselmukset.

Kaapeloinnit, kaapelikanavat ym.

Toteutamme sähkö ja kuitukaapelointeja uusiin ja vanhoihin kaapelireitteihin rata- ja maantieympäristöön.

Vuokrakoneet

Kauttamme saa vuokrattua taso ja putkilaasereita, uppopumppuja, maantiivistäjiä. Kysy muista tarpeista.

Kiskoporakone

Omaa suunnittelua oleva kiskoporakone tulossa myyntiin ja vuokralle 4/2023.

Pyydä tarjous henri.soukko@infrakonsultit.fi